Nuoriso-osasto

Palokunnan nuoriso-osasto harjoittelee sammuttamistaPalokunnan nuorisotoiminta on ollut aina vireää. Tästä osoituksena ovat aktiivisesti toimivat kaksi palokunnan nuoriso-osastoa: suomenkieliset sekä ruotsinkieliset nuoret.

Palokuntanuorten harjoituksissa nuoret opettelevat tärkeitä kansalaistaitoja kuten alkusammutusta, ensiapua sekä opiskelevat palokuntalaisten perustaitoja sammutustoiminnasta ja kaluston käsittelystä. Välillä käydään harrastamassa hyvässä porukassa liikuntaa sählyn tai vaikkapa keilaamisen parissa. Palokuntanuorten väliset kilpailut kuten Rescue Race ovat myös olleet osastojen toiminnassa mukana.

Nuoriso-osastosta voi jatkaa palokuntaharrastuksen parissa osallistumalla muiden osastojen harjoituksiin 16-vuotiaana. Moni hälytysosaston jäsen on aloittanut aikanaan palokuntatoimintansa palokuntanuorten harjoituksista.

Palokunnan nuoriso-osaston selvitysharjoitus aseman pihallaSiinä missä muiden harrastuksien vuosimaksut hipovat nelinumeroisia lukuja, ei palokuntaharrastus kustanna nuorelle muuta kuin omien saappaiden hankinnan - palokunnassa vesi on läheinen elementti. VPK huolehtii nuorten vakuutuksista harjoituksien osalta.

Haluatko mukaan toimintaan?

Suomenkielinen nuoriso-osasto: valitettavasti suomenkielinen nuoriso-osastomme on tällä hetkellä täynnä emmekä voi ottaa mukaan uusia nuoria.

Ruotsinkielinen nuoriso-osasto: harjoitukset torstaisin kello 18 - 20. Liittymismahdollisuuksista ja osaston toiminnasta lisätietoja sähköpostitse ungdomar(ät)kaarlelanvpk.net

Harjoituksia ei pidetä koulujen lomien aikaan. 


Kaarlelan VPK | Ventuksentie 84, 67600 Kokkola
Vapaaehtoisuuden voimalla vuodesta 1935. Sivut rakentanut 1204. Ylläpito