Palvelut

Turvapäivystys Venetsia Drifting-tapahtumassaToiminnan tukemiseksi palokunta suorittaa erilaisia pienimuotoisia työtehtäviä, jotka eivät vaaranna hälytysvalmiuksia. Työtehtävien tuotoilla katetaan erinäisiä tarvehankintoja, aseman ylläpito/remonttikustannuksia ja kaluston uusimiskuluja.

Olemme muun muassa pudottaneet lumikuormia rakennusten katoilta, pesseet pihoja sekä suorittaneet erilaisia turva- ja palovartiointeja yleisötapahtumissa.

Palokunnalta löytyy apu melkein joka asiaan, ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

Kalustoesittelyt

Esittelemme mielellämme kalustoamme sekä toimintaamme erilaisissa yleisötilaisuuksissa. Nämä kalustoesittelyt ovat tilaajalle veloituksettomia, mutta niihin on - ymmärrettävistä syistä - hälytysvaraus.

Vedenajot

Emme suorita vedenajoja uima-altaisiin tai rakennustyömaille. Hälytysvalmiutemme kärsisi liikaa kun joutuisimme täyttämään säiliöautomme täyteen ennen kun voisimme lähteä hälytykseen. Toisekseen säiliömme eivät ole puhdistetut käyttövesivaatimuksien mukaan, joten emme halua ottaa riskiä että säiliövetemme sairastuttaisi kansalaisia. 

Yhteystiedot

Kaarlelan Vapaaehtoinen Palokunta ry
Ventuksentie 84, 67600 Kokkola
Karttalinkki

Sähköposti
palokunta(ät)kaarlelanvpk.net

Palomuseon aukioloajat ja yhteystiedot
25.6. - 26.7.2019 päivittäin klo 12 - 17
Museoon on vapaa pääsy. Lue lisää

Kesäkauden ulkopuolella vierailut erikseen sovittaessa osoitteesta palomuseo(ät)kaarlelanvpk.netKaarlelan VPK | Ventuksentie 84, 67600 Kokkola
Vapaaehtoisuuden voimalla vuodesta 1935. Sivut rakentanut 1204. Ylläpito